Sunday, October 9, 2011

kontroversi

KONTROVERSI VS CIK MUDA NASUHA..

Sebut pasal kontroversi  je mesti kan di kaitkan ngan artis kn…
Artis dan kontroversi mmg dilahirkan bersame…
Hello!!!! Ingat artis je ke yang dilanda kontroversi….
CIK MUDA pon ade tau…tapi I x kan g tau WHAT THE TYPE OF MY KONTROVERSI TU…

Yang I nak kongsikan adelah…

1.best ke kene kontroversi  ni…
2.layak ke orang tu kene kontroversi..
3.kontroversi tu satu fitnah…
Ok..bismillahhirohmannirrohim….nak bercerite ni kene lah ada pembuka kate kn..

First nk konsi pasal “best sgt ke kene kontroversi ni”..kalo bagi cik muda kan..cik muda mmg x suke kontroversi ni..dah lah crite tu x btol pas tu memusnahkan reputasi je..pas tu plak menambahkan kemaluan diri sendiri je tau…actually cik muda mmg PANGKAH kalo bab2 kontroversi ni sebab CIK MUDA CAN STAND BY IT’S SELF WITHOUT ANY KONTROVERSI …claaaaaaaasssssssss gitu kan…so jadilah macam cik muda ni..kontroversi ni bukan lah cerite sebenar yang dialami org tu tapi rekaaan jer..ye lah dah x de gossip yang nk d taburkn so cari lah kontroversi kn..

Second,cik muda nk berdrama king pasal “layak ke orang tu nk kontroversi2 ni”..kite slalu dengan artis kene kontroversi kn..actually artist u sendiri yang cube nk cetus kn kontroversi ni sebab dah x laku kan..so bila dah x HOT mcm CIK MUDA or dah suam2 basi ni kan,artist u kene lah cari hot story yang leh naik kn name busuk dye orang tu..patut nyer bukan tu care nyer..kalo nak tau mcm ne nak naik kn name tu meh sini jumpe cik muda..

Thirdly,I nk speak about “kontroversi itu satu fitnah ya ya ya”…kontroversi ni hanyalah rekaan semate2..so bila dh mereka cerita tu meka hendaknyerlah..itu di manipulasikan sebagai FITNAH….so kaw org pon tau kn pe maksud fitnah n pe hokum nyer kn….so tepuk dahi Tanya hati..

Ok sebagai penutup kate aku nk wt kesimpulannyer..
As a conclusion that I see2 kn…I don’t brape nk like sangatlah lah bab kontroversi ni..kontroversi ni just tuk orang2 yang dh x hot n dh basi…..orang2 yang mcm cik muda ni x perlukan kontroversi tuk naik kn nama I okkkkkkk…so kepada sape2 yang nk cari kontroversi ngan cik muda or nak naik kan name dengan kontroversi cik muda…I nak you all padamkanlah niat mu yang x brape nk baik sgt tu…SOOOORRRYYY i tal layan gossip murahan ni…

1 comment:

  1. jangan terase ye.kepada yang terase tu maaf di pinta..

    ReplyDelete